Project details

The former BULL office building with its façades predominantly coloured orange and blue, familiar to people living in Brussels and built in 1985 by architect René Stapels near Merode station and the Cinquantenaire, was an iconic post-modern building of the 1980s. Owned by the P&V insurance company and occupied by the European Commission, the building underwent major renovation work lasting until March 2015. The remit for DDS+ was to propose an innovative and respectful treatment of this architectural landmark.

Technical information

Location
Brussels (Etterbeek), Belgium
Typology
Office
Client
P&V Assurances
Size
19.500 m²
Status
Completed
Timing
2015
Expertises
Renovation, Sustainable development
Download technical sheet

Team

Contact

Interested in this project? Contact the project partner to get more information

Grégoire de Jerphanion

Architect - Co‑founding partner