Ons woonproject The K. werd helemaal afgewerkt. Tijd voor een begeleide rondleiding door onze projectleider Daniel met het hele DDS+ team.

Wat maakt dit project zo uitzonderlijk? Ongetwijfeld zijn mooie integratie in het omliggende stedelijke weefsel. De bestaande neoklassieke gevels werden gerenoveerd en harmonieus geïntegreerd in het nieuwbouwproject. De nieuwe delen schrijven zich op hun beurt op een hedendaagse manier binnen de bestaande bouwhoogtes, kleurtinten en vormgeving in. De metalen raamluiken verlenen het project een eigen identiteit, en zorgen voor kwalitatieve terrassen aan de straatzijden. Deze kwaliteit wordt ook doorgetrokken binnen het project: aangename ruime appartementen, studio's en penthouse met hoge plafonds die door de grote raamafmetingen baden in natuurlijk licht.

© DDS+
© DDS+
© DDS+
© DDS+
© DDS+
© DDS+