Projectdetails

Een voormalig kantoorgebouw aan de Marcel Thirylaan krijgt een tweede leven. De structuur van het gebouw wordt behouden, maar het ensemble wordt grondig gerenoveerd en heringericht om onderdak te bieden aan 121 aangename wooneenheden. Een grid van architectonisch beton laat toe om het beeld van het gebouw aan te passen aan de nieuwe woonfunctie en mooie bakons te bieden aan de nieuwe bewoners. Langs de winkels en de sporthal op het gelijkvloers wordt een promenade gecreëerd.

Technische informatie

Locatie
Brussel (Woluwe-Saint-Lambert), België
Typologie
Residentieel, Retail
Bouwheer
Urbicoon
Grootte
18.656 m²
Status
Ontwerp
Timing
2019
Expertises
Herbestemming
Download de technische fiche

Team

Contact

Interested in this project? Contact the project partner to get more information

Dirk Bigaré

Architect - Partner