Last week we visited a project that has just been completed: Madou View.

Just a stone's throw away from the city center, adjacent to the European business district, and close to several major urban thoroughfares, the Madou View project is located in a dense and heterogeneous neighborhood.

Near the Madou station in Saint-Josse-ten-Noode, the project introduces a new residential block comprising 26 housing units, ranging from studios to 3-bedroom apartments, as well as a unit for a liberal professional.

Two new buildings replace the three old structures on the plot and seamlessly blend into the existing urban context. Originally completely paved, the plot has been greened with several planted areas within the inner block.

Thanks to its central location, secure bicycle parking points, a dedicated storage area, and access to the metro within less than a 3-minute walk, Madou View promotes sustainable mobility and invites new residents to settle in a neighborhood in the throes of change.

Read more about Madou View.

© Nathalie Van Eygen
© Nathalie Van Eygen
© Nathalie Van Eygen
© Nathalie Van Eygen
© Nathalie Van Eygen
© Nathalie Van Eygen
© Nathalie Van Eygen
© Nathalie Van Eygen
© Nathalie Van Eygen
© Nathalie Van Eygen