Project details

Located in the rue des Poissonniers, in the center of Brussels, an office building from the 1930's, which has kept most of its original characteristics and materials (parquet floors and marquetry, walls, ceilings, light fixtures, doors and locks...), has been renovated. The heritage interest of the building required both a light renovation, and restoration work, outside the usual standards. The project respects current compliance standards while preserving the comfort and quality of the spaces, which are transformed into extremely flexible, high-standard office and coworking spaces.

Technical information

Location
Brussels, Belgium
Typology
Office
Client
Immobilière des Poissonniers
Size
4.000 m²
Status
Completed
Timing
2019
Expertises
Renovation
Download technical sheet

Team

Contact

Interested in this project? Contact the project partner to get more information

Christian Sibilde

Architect - Co‑founding partner