Project details

A new residential building was built on the site of a former factory, with the aim of renewing the urban fabric and adding value to the neighbourhood. This new building comprises two large service and office areas on the ground floor and 93 flats on the upper floors. The interior of the block houses a bicycle park and a large communal garden. The building is also characterized by the variety of spaces with common facilities that improve the quality of life of the occupants.

Technical information

Location
Brussels (Molenbeek-Saint-Jean), Belgium
Typology
Residential
Client
Home Invest
Size
12.240 m²
Status
Completed
Timing
2020
Expertises
New construction
Download technical sheet

Team

Contact

Interested in this project? Contact the project partner to get more information

Dirk Bigaré

Architect - Partner