Project details

Located on Avenue Marcel Thiry in Wolume-Saint-Lambert, the Woluwe Valley project consists of the renovation and reconversion of a former office building into a residential building offering a diversified range of apartments from studios to 4 bedrooms. Only the commercial surfaces on the first floor will keep their functions; a new space of proximity trade will be added to the already present fitness space.

This avenue, known in the 2000s for its many office buildings, is now deserted by them. Many buildings have already been converted into residential space and the trend is not about to stop. DDS+ has been commissioned to carry out two other renovations on this same avenue.

Technical information

Location
Brussels (Woluwe-Saint-Lambert), Belgium
Typology
Residential, Retail
Client
Urbicoon
Size
18.656 m²
Status
Under construction
Timing
2020—2023
Expertises
Renovation, Conversion
Download technical sheet

Team

Contact

Interested in this project? Contact the project partner to get more information

Dirk Bigaré

Architect - Partner